Termeni si conditii

Acest site este operat de RBL Total Design SRL, cu sediul social in str. Doicesti nr. 27C , Oras Voluntari , jud. Ilfov , cod postal 077190, CUI: RO 37114322, NRC: J23/722/2017.

Creandu-va un cont de client pe acest site, veti putea urmari atat statusul comenzilor efectuate cat si, daca este cazul, statusul retururilor.

De asemenea, veti putea fi tinut la curent cu noutatile si promotiile aparute.

Datele dumneavoastra de contact sunt confidentiale si nu vor fi instrainate sau folosite in alte scopuri.

Confidentialitate

In conformitate cu directiva europeana privind protectia datelor personale, orice informatii personale veti trimite la eventuala completare a unui formular pe acest site (nume, numar de telefon, adresa, adresa de e-mail, IP etc.), indiferent daca este vorba de un formular de contact, o cerere de oferta, comentariu sau comanda, vor fi folosite exclusiv in relatia dintre dumneavoastra si noi (raspunsuri la intrebari, anunturi noutati, comenzi, facturare, livrare) si nu vor fi instrainate in niciun caz in scopuri comerciale. Veti putea trimite formularul numai daca va exprimati acordul cu acesti termeni.

La aceste informatii avem acces doar noi, firma de hosting si firma care ne asigura mentenanta si informatiile respective vor fi pastrate pentru o perioada nedeterminata.

Ulterior puteti solicita in orice moment stergerea din evidente a datelor dumneavoastra, trimitandu-ne o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail afisata pe site. Acest lucru va implica stoparea comunicarii intre noi si a onorarii comenzilor.

De asemenea, domeniul site-ului este criptat cu ajutorul unui certificat de securitate SSL, astfel incat informatiile trimise nu pot fi interceptate de terte persoane.

Cookie-urile pe care eventual le folosim, nu colecteaza IP-uri sau alt tip de date personale.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului usalagaraj.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii usalagaraj.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul usalagaraj.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului usalagaraj.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email afisata pe site.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si RBL Total Design SRL(usalagaraj.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului (cu conditia ca acesta sa fie returnat in aceeasi stare in care a fost primit, inclusiv ambalajul) sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea contravalorii produsului se va face in termenul legal, in contul clientului in cazul in care a platit cu cardul si prin curierat sau in cont, in cazul in care a platit ramburs.

Fac exceptie produsele efectuate la comanda si serviciile deja incepute.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. RBL Total Design SRL (usalagaraj.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.