Garantie

SC RBL TOTAL DESIGN SRL – RO 37114322 – J23/722/2017

Acorda garantie  pentru produsele si serviciile achizitonate de pe platforma www.usalagaraj.ro, achitate integral de catre Cumparator si se refera strict la  produsul mentionat pe certificaltul de garantie emis la data achizitionarii produselor si nu acopera sistemul (zona) in care s-a montat produsul sau la lucrarea executata de Cumparator , prin prezentarea acestui certificat de garantie, astfel SC RBL TOTAL DESIGN SRL isi rezerva dreptul de a refuza sa acorde service gratuit in garantie.

  1. Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte certificatul de garantie completat (produsul are garantie la achitarea integrala a acestuia) si factura fiscala/bon fiscal , solicitarea trebuie facuta prin e-mail la : office@usalagaraj.ro .
  2. Montarea produsului se va face doar de persoane autorizate. Beneficiarul produsului trebuie sa prezinte la solicitarea echipei care asigura service-ul certificatul de garantie, deasemenea se va face proba de functionare a produsului la montare, in caz contrar garantia se va pierde.
  3. Nu se repara in conditii de garantie produsele ori subansamblele care au fost utilizate necorespunzator, lovite, sparte sau zgariate. Vanzatorul nu este răspunzător de daunele provocate de fenomene naturale ( trăznet, vijelii, inundaţie, cutremur etc.) sau de alimentarea defectuoasa a echipamentului la o tensiune necorespunzatoare.
  4. Subansamblul/produsul defect beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni de la data instalarii /schimbarii produsului defect.
  5. Aducerea la conformitate a articolului/produsului se va face in maxim 30 zile calendaristice de la data solicitarii in scris pe e-mail: office@usalagaraj.ro
  6. Deteriorările de genul zgârieturilor, loviturilor sau rupturilor ale diferitor parţi componente ale pieselor, subansamblelor, aparatelor supuse garanţiei, care nu au fost aduse la cunoştinţa vânzătorului în momentul cumpărării nu fac obiectul garanţiei.
  7. Costurile cu deplasarea – transportul produselor vandute pe magazinul usalagaraj.ro, nu sunt acoperite de garantie , aceste costuri intand in sarcina Cumparatorului.
  8. Perioada de garantie acordata este de 24 luni .

Drepturile consumatorului sunt cele conferite de legislatia in vigoare (Legea nr. 449/2003, OG 21/1992 cu modificarile si completarile in vigoare, L 296/2004) si nu sunt afectate prin garantia oferita.