Cum livram

Prin curierul rapid NEMOEXPRESS

SERVICIUL CLASIC DE CURIERAT RAPID oferă clienților www.usalagaraj.ro posibilitatea de livrare a trimiterilor poștale (plicuri sau colete) în sistem „door–to–door”, pe întreg teritoriul României, în termen de 24 – 48 de ore. Acest termen poate varia în funcție de greutate, dimensiuni, localitate de destinație, condiții meteo nefavorabile, blocaje de trafic, creșterea volumului de comenzi peste capacitatea logistică sau calamități naturale. În cazurile menționate, SC RBL Total Design SRL , proprietarul siteului www.usalagaraj.ro, își rezervă dreptul de a depăși termenul de livrare de 24 de ore, însă cu obligația de a înștiința clienții expeditori în momentul preluării, sau imediat cum apar situațiile de criză. Pentru localitățile limitrofe reședințelor de județ și pentru celelalte localități care nu se află în rețeaua națională  NemoExpress, termenul de livrare va fi de 48 de ore.
Colete (NAȚIONAL). Serviciul constă în colectarea, sortarea, transportul și livrarea trimiterilor poștale interne cu greutatea de maximum 70 kg;

Tarife:

Livrarea produselor comandate pe siteul www.usalagaraj.ro pentru comenzile din Bucuresti – Ilfov, ce depasesc suma de 1500 lei (TVA inclus) se face GRATUIT. Pentru comenzile mai mici de 1500 lei (TVA inclus), 20 kg maxim, costul livrarii standard este de 55 lei (TVA inclus), inclusiv in restul tarii.

Pentru coletele mari : usi de garaj, rulouri exterioare, sine, ghidaje etc., colete ce depasesc lungimea de 1000 mm si greutatea de 20 kg, costul livrarii standard este de 150 lei cu tva inclus(acest serviciu este setat automat din platforma www.usalagaraj.ro).

Plata produselor pentru livrarile in tara se face catre firma de curierat la livrarea coletului, aceasta emitand chitanta pentru suma ramburs precizata pe awb-ul de transport (costul transportului va fi trecut pe aceeasi factura cu produsele), va rugam sa pastrati chitanta de la curier.

Exceptii de calcul ale greutatilor expedierilor

Pentru a se determina greutatea tarifabila a unei expedieri, se va compara greutatea fizica (gravimetrica) si greutatea volumetrica a expedierii. Cea mai mare dintre cele doua greutati devine greutatea tarifabila a expedierii. Aceste exceptii de ealcul a greutatilor expedierilor NU se aplica in cazul Greutatii Liniare. Greutatea Liniara se aplica expedierilor cu dimensiunea (lungimea) uneia dintre laturi mai mare de 4,00 m. Greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula: lungime (cm) x latime (cm) x inaltime (cm) / 6000. Factorul de Conversie Volumetrica (CCF) este 167 kg/mc. Greutatea liniara se calculeaza dupa formula: 200 kg + greutatea fizica a coletului. Lungimea maxima admisa la transport este de 6,00 m. Pentru expedierile cu lungimea cuprinsa intre 4,00 m – 6,00 m, livrarile se vor efectua din Centrele Logistice NemoExpress de destinatie.

Link-uri utile client :
http://www.nemoexpress.ro/lista-agentii/
http://www.nemoexpress.ro/wp-content/uploads/2014/05/0kmsuplimentari.pdf
http://www.nemoexpress.ro/urmareste/

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.