Porti automate culisante

Kit-uri de porti automate culisante

Kit porti automate culisante DEIMOS BTPorti automate culisante – kit de automatizare DEIMOS BT Kit pentru porti cu greutatea de pana la 500 kg. Kit-ul include motorul, unitatea de control incorporata, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica, doua telecomenzi cu doua canale. Este un motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic intens. Functionare 24V. Cremaliera nu este inclusa in kit.

Porti automate culisanteKit de automatizare porti culisante DEIMOS 800 pentru porti cu greutatea de pana la 800 kg. Se distinge prin simplitate si rapiditate in montaj, siguranta si fiabilitate. Unitatea de control este plasata frontal iar cu ajutorul afisajului LCD, programarea si utilizarea unitatii de control va fi o placere. Functia de autoinvatare si autodiagnosticare sunt caracteristici imbatabile ale motorului DEIMOS. Siguranta este maxima datorita functiei antistrivire. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampa semnalizatoare, cremaliera si telecomenzile se comanda separat. Este un motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic semi intens. Functionare 230 V.

Porti automate culisanteAutomatizare poarta culisanta cu greutatea de pana la 1000 kg. Datorita functiei de detectie obstacole, motorul va inversa cursa pentru a nu produce pagube sau vatamari. Este creat respectand standardele de siguranta in instalare si utilizare. Unitatea de control este incorporata, pozitionata frontal, cu afisaj LCD, cu functie de autoinvatare si autodiagnosticare. Cu ajutorul unitatii de control HQSC-D motorul functioneaza inteligent, coordonat de sistemul D-Track. Accesoriile precum setul de fotocelule, lampa semnalizatoare, cremaliera si telecomenzile se vor comanda separat. Motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic foarte intens. Functionare 24V.

Porti automate culisanteKit de automatizare porti culisante DEIMOS pentru porti cu greutatea de pana la 500 kg. Kit-ul include motorul, unitatea de control, un set fotocelule, o lampa semnalizare optica, doua telecomenzi cu doua canale. Este un motor sigur, fiabil, ce poate fi supus unui trafic semi intens. Functionare 230V.

Cremaliera nu este inclusa in kit.