Mentenanta

S.C. RBL TOTAL DESIGN SRL, cu sediul in Oras Voluntari, Str. Doicesti , nr.27C, CIF RO371143322 , RC J23/722/2017, proprietarul magazinului on-line www.usalagaraj.ro

Recomanda tuturor clientilor sai sa incheie si un contract de service si mentenanta post garantie, pentru toate tipurile de usi de garaj si automatizari .

Functionarea corespunzatoare a usilor industriale este foarte importanta si pentru rentabilitatea activitatii desfasurate. Spre exemplu, blocarea cailor de acces intr-o unitate de productie sau depozit logistic poate provoca pierderi considerabil mai mari decat costurile necesare unei intretineri corespunzatoare pentru usile industriale.

Noi oferim si promovam incheierea unor contracte de mentenanta atat pentru usi de garaj si usi industriale cat si pentru usi tip rulou, automatizari de porti, bariere automate. Oferta pe care o propunem clientilor nostri este flexibila din punct de vedere al costurilor si poate fi adaptata atat unei exploatari industriale intense cat si unor activitati mai restranse (rezidentiale).

Avantajele pe care le aducem in oferta noastra de service si mentenanta sunt:

Profesionalism – personal calificat, specializat si cu multa experienta practica (10 ani).

Promptitudine – si echipe numeroase ce pot interveni in scurt timp (24-48 ore).

Zona de acoperire – echipele noastre pot raspunde cu maxima promptitudine in zona Bucuresti-Ilfov dar si in restul Romaniei , prin distribuitori autorizati.

Executie rapida – datorita stocului permanent de piese de schimb putem inlocui rapid componente similare sau compatibile (in functie de marca produselor)

Garantie – 24 luni pentru produsele/piesele inlocuite.

Cereti o oferta personalizata la tel : 0721.667.677 sau 0723.203.308